Culinar.e44.ro

Trufe

trufealuatul:
6 albuşuri
250 g. zahăr
400 g. migdale
75 g. făină

umplutura:
200 g. ciocolata amăruie
40 ml. coniac
2 gălbenuşuri
200 g. glazură de ciocolata
Intr-un castron se bate albuşul spumă, se încorporează zahărul şi se adaugă făina şi migdalele măcinate. Din această compoziţie se formează prăjiturele rotunde. Acestea se aşază pe o tavă cu hârtie de copt şi se coc în cuptor circa 40 minute. Între timp se pregăteşte umplutura din ciocolata topită amestecată cu gălbenuşurile, coniacul, untul şi zahărul pudră.
Prăjiturelele se lipesc câte două cu compoziţia de ciocolată.
Deasupra se întinde glazura topită, în dungi fine.

(51)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>