Trufe
By bogdan on February 15, 2014
aluatul:
6 albuşuri
250 g. zahăr
400 g. migdale
75 g. făină
umplutura:
200 g. ciocolata amăruie
40 ml. coniac
2 gălbenuşuri
200 g. glazură de ciocolata
Intr-un castron se bate albuşul spumă, se încorporează zahărul şi se adaugă făina şi migdalele măcinate. Din această compoziţie se formează prăjiturele rotunde. Acestea se aşază pe o tavă cu hârtie de copt şi se coc în cuptor circa 40 minute. Între timp se pregăteşte umplutura din ciocolata topită amestecată cu gălbenuşurile, coniacul, untul şi zahărul pudră.
Prăjiturelele se lipesc câte două cu compoziţia de ciocolată.
Deasupra se întinde glazura topită, în dungi fine.
(54)
Mai puteti citi
Lasati un comentariu
Top Categories
Archives
Pages
Sandvisuri floare
Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca
Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls
Ingrediente
aluat foietaj
3 banane
1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se ......
Sandwich cu sunca si cascaval
Ingrediente
șuncă
cașcaval
aluat foietaj
1 gălbenuș de ou
Mod de preparare
Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......