Culinar.e44.ro

Sandwich cu sunca si cascaval

IngredienteUntitled3

șuncă

cașcaval

aluat foietaj

1 gălbenuș de ou

 

 Mod de preparare

Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea feliilor de cașcaval și/sau șuncă. Se așează feliile de șuncă și cașcaval la unul din capetele bucaților de aluat, iar în partea opusă se crestează aluatul. Se rulează spre interior începând cu partea care nu este crestată. Se așează pe o hârtie de copt într-o tavă și se ung cu galbenuș de  ou pe toată suprafața. Se dau la cuptor preincălzit la 180 °C până se rumenesc, aproximativ o jumătate de oră.

(97)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>