Sandwich cu sunca si cascaval
By Maria Maria on February 18, 2014
șuncă
cașcaval
aluat foietaj
1 gălbenuș de ou
Mod de preparare
Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea feliilor de cașcaval și/sau șuncă. Se așează feliile de șuncă și cașcaval la unul din capetele bucaților de aluat, iar în partea opusă se crestează aluatul. Se rulează spre interior începând cu partea care nu este crestată. Se așează pe o hârtie de copt într-o tavă și se ung cu galbenuș de ou pe toată suprafața. Se dau la cuptor preincălzit la 180 °C până se rumenesc, aproximativ o jumătate de oră.
(130)
Mai puteti citi
Lasati un comentariu
Top Categories
Archives
Pages
Sandvisuri floare
Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca
Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls
Ingrediente
aluat foietaj
3 banane
1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se ......
Sandwich cu sunca si cascaval
Ingrediente
șuncă
cașcaval
aluat foietaj
1 gălbenuș de ou
Mod de preparare
Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......