Culinar.e44.ro

Prajitura cu branza de vaci

prajitura cu branza de vaciIngrediente

coca:
400 g. făină
250 g. margarina
100 g. zahăr
25 g. smântână
2 gălbenuşuri
praf de copt

umplutura:
1 kg. brânză de vaci
200 g. zahăr
3 ouă
50 g. unt
100 g. stafide
50 g. griş
100 g. smântână
coajă rasă de lămâie
Intr-un castron se frământă bine margarina cu făina, apoi se adaugă zahărul, smântână, gălbenuşurile şi puţin praf de copt. Se împarte coca în două părţi. Prima parte se întinde şi se aşază într-o tavă.
Se prepară umplutura din zahăr amestecat cu unt şi cu gălbenuşuri. La acestea se adaugă brânza de vaci, grisul, coaja de lămâie, stafidele, smântână şi albuşurile bătute spumă. Această compoziţie se întinde peste foaia din tavă şi se acoperă cu cealaltă foaie.
Tava se introduce în cuptor pentru circa 45 minute.

(62)

Comments
halluforte.ro Said:

Prezentarea temei este foarte interesanta. Un post foarte bun!


Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>