Culinar.e44.ro

Gogosele la cuptor

gogosele la cuptor2 (1)Ingrediente
½ ceasca zahar
coaja de la o lămâie
1 ¼ căni făină
1 ¼ lingurița praf de copt
¾ lingurița sare
½ ceașca lapte bătut
1 ou bătut
1 ½ lingură unt topit
½ lingurița vanilie

Mod de preparare
1. Incalziti cuptorul la 250 0C.
2. Într-un castron se amesteca zahărul și coaja de lamaie pana cand zaharul se umezește și se parfumează.
3. Într-un bol mare, se amesteca faina, praful de copt și sarea. Se amestecă cu mixtura de zahar și coaja de lămâie.
4. Se adauga laptele bătut, oul, untul, vanilia și se amestecă bine.
5. Formele de gogosi se pulverizeaza cu ulei. Cu un cornet/seringa cu sprit se pune in fiecare forma aluatul pentru gogosi, atat cat sa fie pline 1/2.
6. Se țin la cuptor pâna incep să se rumenească.
7. Se scot din cuptor și se lasă în forme timp de 4-5 minute după care se glazurează cu ciocolată sau se pudrează cu zahăr. Se decorează după plac.

(75)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>