Culinar.e44.ro

Curcan umplut

curcan umplut

Se curata, se spala si se pregateste curcanul pentru fript. Se face o umplutura din miez de paine inmuiat in lapte si stor bine, care se amesteca cu ficatul de curcan dat prin masina de tocat. Se freaca spuma 100g unt proaspat, se amesteca cu tocatura, se pun 2 oua, sare si piper. Se freaca torul bine pana devine ca o spuma. Se umple curcanul, se leaga, si se frige in cuptor. Sosul se mai da in clocot cu o lingura de apa si se pune pe sosiera separat

(91)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>