Curcan umplut
By bogdan on February 16, 2014
Se curata, se spala si se pregateste curcanul pentru fript. Se face o umplutura din miez de paine inmuiat in lapte si stor bine, care se amesteca cu ficatul de curcan dat prin masina de tocat. Se freaca spuma 100g unt proaspat, se amesteca cu tocatura, se pun 2 oua, sare si piper. Se freaca torul bine pana devine ca o spuma. Se umple curcanul, se leaga, si se frige in cuptor. Sosul se mai da in clocot cu o lingura de apa si se pune pe sosiera separat
(98)
Mai puteti citi
Lasati un comentariu
Top Categories
Archives
Pages
Sandvisuri floare
Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca
Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls
Ingrediente
aluat foietaj
3 banane
1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se ......
Sandwich cu sunca si cascaval
Ingrediente
șuncă
cașcaval
aluat foietaj
1 gălbenuș de ou
Mod de preparare
Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......