Culinar.e44.ro

Ciorba de potroace

ciorba de potroaceSe pun la fiert aripile, gatul, labele si pipota de la gasca. Se adauga zarzavatul de supa (morcov, patrunjel, telina si ceapa), apoi 2-3 linguri de orez si sare. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza care a fost fiarta separat. Se pune verdeata tocata si se lasa sa dea un clocot.

(50)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>