Culinar.e44.ro

Ciocolata cu orez

orez cu ciocolata 2250 g – orez
750 ml – lapte
100 g – zahar
50 g – zahar pudra
3 batoane de ciocolata
1 plic zahar vanilat
1 albus
sare

Se fierbe orezul impreuna cu laptele, zaharul si putina sare. Apoi se lasa sa se raceasca si se pune intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet, peste care se presara ciocolata rasa si tot asa pana se termina orezul. Peste ultimul rand se toarna albusul batut cu zaharul pudra si putina ciocolata. Se introduce vasul in cuptor si se coace.

(48)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>