Ciocolata cu orez
By bogdan on February 15, 2014
250 g – orez
750 ml – lapte
100 g – zahar
50 g – zahar pudra
3 batoane de ciocolata
1 plic zahar vanilat
1 albus
sare
Se fierbe orezul impreuna cu laptele, zaharul si putina sare. Apoi se lasa sa se raceasca si se pune intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet, peste care se presara ciocolata rasa si tot asa pana se termina orezul. Peste ultimul rand se toarna albusul batut cu zaharul pudra si putina ciocolata. Se introduce vasul in cuptor si se coace.
(52)
Mai puteti citi
Lasati un comentariu
Top Categories
Archives
Pages
Sandvisuri floare
Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca
Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls
Ingrediente
aluat foietaj
3 banane
1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se ......
Sandwich cu sunca si cascaval
Ingrediente
șuncă
cașcaval
aluat foietaj
1 gălbenuș de ou
Mod de preparare
Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......