Culinar.e44.ro

Chec cu cocos

chec cu cocosIngrediente
500 g. făină                                                40 g. drojdie
100 g. zahăr                                               125 ml. lapte
1 ou                                                                100 g. cocos răzuit
150 g. unt                                                    50 g. alune tocate
150 g. prune uscate                                50 g. caise
50 g. fulgi de cocos                                 100 g. smântână
100 g. unt lichid                                       150 g. fulgi de cocos prăjiţi
Într-un castron se pune făină, se face o gaură în mijloc şi se pune drojdia amestecată cu zahăr şi puţin lapte călduţ. Aceasta se amestecă cu puţină făină şi se lasă să dospească circa 15 minute. Apoi, se frământă un aluat omogen cu restul de lapte şi zahăr. Se pregăteşte umplutura din alune, prune uscate, caise, fulgi de cocos şi smântână. Aluatul se întinde, în mijloc se pune umplutura, după care se acoperă. Se tapetează o formă de chec cu hârtie de copt, se pune checul şi se dă ia cuptor circa 50 minute.
Când este gata se unge cu unt şi se presară fulgi de cocos.

(49)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>