Culinar.e44.ro

Banana rolls

IngredienteDSC08319 copy

aluat foietaj

3 banane

1 lingură zahăr pudră

 

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  taie pe lungime, apoi pe jumătate,  se obțin 4 bucăți dintr-o banană.

Fiecare bucată de banană se înfășoară în câte o fâșie de aluat în  așa fel încât să nu rămână spații goale.

Se așează pe o hârtie de copt într-o tavă și se dau la cuptor preincălzit la 200 °C până se rumenesc, aproximativ o jumătate de oră.

Se lasă să se răcească apoi se pudează cu zahăr pudră și se ung cu miere fluidă.

(86)

Lasati un comentariu

Our Sponsers

ad
ad
ad
ad
Sandvisuri floare

Sandvisuri floare

Pe felii de paine unse cu unt, aranjati cate trei rondele de ou rascopt cu marginile putin suprapuse echidistant ca la un trifoi cu trei ......
Racitura de gasca

Racitura de gasca

Ingrediente: carne de gasca (piept, aripi, inima, pipota, labutze, cap), 2 morcovi, ½ telina, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 3 capatani de usturoi, sare, oua, ......
Banana rolls

Banana rolls

Ingrediente aluat foietaj 3 banane 1 lingură zahăr pudră   Mod de preparare Aluatul de foietaj se decongelează și se taie benzi de 1 cm lățime. Bananele se curăță și se  ......
Sandwich cu sunca si cascaval

Sandwich cu sunca si cascaval

Ingrediente șuncă cașcaval aluat foietaj 1 gălbenuș de ou    Mod de preparare Se dezgheță foaia de aluat, se întinde pe o suprafață curată și se taie în bucăți duble decât dimensiunea ......
?>